LEGO Technic Mini CLAAS XERION - Lego 42102

LEGO Technic Mini CLAAS XERION

LEGO Technic Mini CLAAS XERION
Peržiūrėta: 875 Gamintojas: LEGO
Kodas: Lego 42102
Prekyboje: Nėra sandėlyje
15,00 EUR
Kiekis: Į krepšelį

Prekės aprašymas

LEGO Technic Mini CLAAS XERION

Šis modelis, sukurtas drauge su pasaulinio garso traktorių gamintoju CLAAS, jis siūlo Portretų žalios, išsiskiria žalios, raudonos ir pilkos spalvos deriniu kaip ir tikrasis CLAAS XERION traktorius. Šis šaunus traktoriaus modelis taip pat pasižymi funkcionalumu, tad vaikai galės žaisti dar įvairiau. Mažas traktoriukas su didelėmis galimybėmis Šis traktoriaus modelis su veikiančiu vairo mechanizmu pasižymi besisukančiais peiliai, kuriuos varo ratai. Vaikams patiks pakelti ir nuleisti peilius, kaip tikrame traktoriuje. Metas nuimti derlių? Jokių problemų! 2 viename dizaino modelį galima perkonstruoti į kombainą, tad pramogos nesiliauja. Žaiskite ir mokykitės su LEGO Technic konstravimo žaislais Pažįstate konstravimo mėgėją, ieškantį naujo iššūkio? LEGO Technic rinkiniai yra puikus pasirinkimas. Šis LEGO traktoriaus rinkinys turi ne tik spausdintines instrukcijas, bet ir „Instructions PLUS“, kurios suteikia daugiau konstravimo džiaugsmo. Jos pasiekiamos „LEGO Life“ programėlėje išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams ir turi priartinimo bei pasukimo įrankius, padedančius vaikams savarankiškai konstruoti LEGO kaladėlių versijas.

• Konstruokite, žaiskite ir perkonstruokite. Vaikai sužinos atras daugybę dalykų su šiuo LEGO® Technic™ Mini CLAAS XERION (42102) traktoriumi. Superdovana berniukams ir mergaitėms, kuriems patinka žaisliniai ūkio traktoriai. Perkonstruokite į kombainą papildomoms pramogoms. 
• Veikiantis vairo mechanizmas ir besisukantys peiliai, kuriuos varo ratai, supažindina vaikus su inžinerija ir padeda jiems kurti savus nuotykius su traktoriukais. 
• Vaikai gali konstruoti Mini CLAAS XERION traktorių ūkio darbams nudirbti, tada perkonstruoti modelį į kombainą, kad žaidimas truktų ilgiau. 
• Šis klasikinis Mini CLAAS XERION traktorius, sukurtas traktorių ir konstravimo mėgėjams, taps tinkama dovana berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų amžiaus. 
• Šis žaislinis traktoriukas yra 14 cm) ilgio, 7 cm aukščio ir 8 cm pločio, todėl puikiai tiks žaidimo vaidmenimis nuotykiams. Ji taip pat puikiai atrodo kolekcijoje su kita ūkio įranga. 
• Vaikai nekantrauja kuo greičiau sukonstruoti žaislinį mini traktorių? Turime puikių naujienų! Šiam žaislinio traktoriaus rinkiniui nereikalingos baterijos, todėl galime iškart pradėti žaisti. 
• Šio žaislinio traktoriaus rinkinio konstravimo instrukcijas rasite dėžutėje, o kombaino instrukcijas – internete. Arba atsisiųskite skaitmenines „Instructions PLUS“ iš programėlės „LEGO Life“, kad galėtumėte pradėti konstruoti. 
• Atverkite naują konstravimo pramogų pasaulį mažiesiems LEGO® gerbėjams su LEGO Technic™“ Su tikroviškomis transporto priemonėmis ir nuostabiomis funkcijomis pramogos nesiliauja baigus konstruoti. 
• LEGO® Technic™ plastikiniai modelių rinkiniai atitinka aukščiausius pramonės standartus. Taip užtikrinama, kad jie visi būtų kokybiški, suderinami ir lengvai susijungtų kiekvieną kartą. 
• LEGO® Technic™ plastikiniai modelių rinkiniai nuodugniai tikrinami, kad kiekvienas iš šių unikalių žaislų atitiktų aukščiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus.

Lavinamasis žaislas. Ugdo stambiąją ir smulkiąją vaiko motoriką, skatina kalbos ir emocinę raidą, bendradarbiavimo su kitais įgūdžius, erdvės suvokimą.

   Žaislas atitinka visus kokybės reikalavimus keliamus Europos sąjungos valstybėse. Netinka vaikams jaunesniems negu 3 metai, nes susideda iš smulkių detalių. Spalvos ir formos gali skirtis nuo tų, kurios parodytos iliustracijose.