LEGO Technic Bagis

LEGO Technic Bagis
Peržiūrėta: 910 Gamintojas: LEGO
Kodas: Lego 42101
Prekyboje: Nėra sandėlyje
17,00 EUR
Kiekis: Į krepšelį

Prekės aprašymas

LEGO Technic Bagis

Mažųjų vaizduotė lekia vis greičiu, jiems šokinėjant per kopas galingu bagiu. Ir linksmybės čia nesibaigia! Žaislinis bagis sumaniai perkonstruojamas į aptakų lenktyninį automobilį, kuris suteiks vaikams dar daugiau nuotykių. LEGO rinkinys, suteikiantis daug atradimo džiaugsmo Akį traukinantis spalvų derinys? Yra! Lipdukai su kaukolėmis? Yra! Veikiantis vairo mechanizmas ir pakaba? Žinoma! Jei ieškote ypatybių gausių veiksmo žaislų, kurie patinka vaikams – šis šaunus rinkinys turi viską. Konstruojami žaislai padeda vaikams lavinti naujus įgūdžius LEGO Technic konstravimo rinkiniai idealiai tinka LEGO gerbėjams, ieškantiems naujų iššūkių. Šios transporto priemonės atrodo ir važiuoja tarsi tikros, todėl vaikams patiks juos konstruoti ir žaisti su savo pačių kūriniais. Kiekvienas rinkinys turi spausdintines instrukcijas, bet taip pat iš jo galima sukonstruoti naują automobilį su „Instructions PLUS“, pasiekiamomis programėlėje „LEGO Life“. Šis interaktyvus vadovas turi priartinimo ir pasukimo įrankius, kad mažesniems vaikams būtų lengviau konstruoti šį šaunų inžinerinį žaislą.

• Štai smagus konstravimo iššūkis vaikams, mėgstantiems lenktyninius žaislus! Sukonstruokite bagį ir leiskitės į nuotykius bekelėje. Tada jį perkonstruokite į lenktyninį automobilį papildomoms konstravimo ir žaidimui vaidmenimis pramogoms. 
• Šis veiksmo žaislo rinkinys (42101) su veikiančia pakaba ir vairo mechanizmu suteikia įdomų iššūkį. Jis lavina problemų sprendimo įgūdžius ir atveria daugybę galimybių išradingam žaidimui vaidmenimis. 
• 2 viename dizainas suteikia dukart daugiau smagumo. Vaikai gali sukonstruoti bagį, o paskui jį perkonstruoti į aptakų lenktyninį automobilį. Vaikams patiks žaisti su savo sukonstruotu modeliu arba jį sujungti su kitomis konstruojamomis transporto priemonėmis. 
• Vaikams, kuriems patinka veiksmo žaislai, šis bagis suteiks begalę konstravimo ir žaidimo džiaugsmo. Šis lavinamasis inžinerinis žaislas taps puikia LEGO dovana berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų amžiaus, kurioms patinka lenktyniniai žaislai. 
• Sukonstruotas žaislinis bagis yra 13 cm ilgio, 7 cm aukščio ir 7 cm pločio, todėl jis puikiai tinka žaidimui vaidmenimis ir gali tapti puikiu priedu prie turimos automobilių kolekcijos. 
• Šiam žaisliniam bagiui nereikia baterijų, todėl pramogos prasideda iškart ir niekad nesustoja. 
• Prie bagio pridedamos spausdintinės instrukcijos, be to internete rasite PDF instrukcijas lenktyniniam automobiliui. 
• Šis žaislinio modelio rinkinys taip pat turi instrukcijas „Instructions PLUS“, pasiekiamas programėlėje „LEGO® Life“. 

 

Lavinamasis žaislas. Ugdo stambiąją ir smulkiąją vaiko motoriką, skatina kalbos ir emocinę raidą, bendradarbiavimo su kitais įgūdžius, erdvės suvokimą.

   Žaislas atitinka visus kokybės reikalavimus keliamus Europos sąjungos valstybėse. Netinka vaikams jaunesniems negu 3 metai, nes susideda iš smulkių detalių. Spalvos ir formos gali skirtis nuo tų, kurios parodytos iliustracijose.